Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20 min

Skattkiste

Dette er en oppskrift som kan tilberedes både i stekeovnen, på grill eller på bål. Alle kan lage sin pakke selv, så de får den akkurat slik de vil.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.

  • Vask og rens gulrot, brokkoli og sukkererter, og skjær dem i tynne skiver eller tynne strimler.

  • Del cherrytomatene i to.

  • Pensle aluminiumsfolie med olje.

  • Legg et utvalg av grønnsaker på folien.

  • Legg fisketerninger over grønnsakene og dryss på salt og pepper.

  • Brett sammen folien og legg pakkene på et stekebrett.

  • Stek pakkene midt i stekeovnen i 8-10 minutter.

  • Åpne og sjekk at fisken er klar. 

Ha gjerne litt rømme eller ferdig saus og noen dråper presset sitron oppi folien før steking eller ved servering.

Tips: Denne retten kan også brukes som turmat og stekes på grill eller bål.