Pizza med sild
Sild kan brukes til så mangt, til og med som topping på pizza. Prøv denne oppskriften og ta helgepizzaen til nye høyder.
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær sild i mindre biter.
Marinade
Press saften av sitron.
Bland sammen sitronsaft, persille, eddik, salt og pepper.
Ha silden i marinaden og la den ligge mens du lager pizzatoppingen.
Topping
Finhakk hvitløk, del brokkoli i små buketter, skjær poteter i små terninger, mozzarella i skiver og cherrytomat i båter.
Ha brokkoli og potet på et stekebrett, dryss over hvitløksbitene og olivenolje, og bak i stekeovnen i 10-15 minutter.
Skru opp varmen i stekeovnen til 250 °C.
Kjevle ut pizzadeigen og dekk den med et lett lag mozzarella.
Fordel brokkoli og poteter over, og stek pizzaen i stekeovnen i 10-15 minutter.
Ta ut pizzaen og fordel silden, cherrytomat og ruccolasalat over.
Server pizza med litt parmesan og olivenolje drysset over.