Gå til hovedinnhold
30-40 min

Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni

En hjemmelaget tomatsuppe er næringsrik og lett å lage. Denne oppskriften gir den klassiske suppen en moderne vri med skrei, pepperoni og basilikumpasta.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær skreien i terninger på ca. 2 cm.

  • Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank.

  • Rør inn tomatpuré og la det surre litt.

  • Tilsett vann og hermetiske tomater, og la det koke i 10 minutter.

  • Kjør suppen i en foodprosessor eller med stavmikser til den er jevn.

  • Smak til med salt, kajennepepper og sukker.

  • Ha fisken i suppen og la trekke i 3-4 minutter.

Basilikumpasta

  • Kjør basilikum, parmesanost og olivenolje sammen i en blender eller med stavmikser til en jevn pasta.

Server suppen med pepperoniskiver og basilikumpasta.