Enkel fiskecurry
Prøv vår indiske fiskecurry - enkel og god! Du kan variere denne retten i det uendelige med forskjellig tilbehør og dine favoritt-grønnsaker. Prøv deg fram og finn din nye favoritt-rett.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 185C.
- Ha sausen i en ildfast form og legg i paprika i skåret i strimler og hakket chili. Du kan enten bruke ferdig saus du kjøper på butikken (tikka eller korma), eller lage en enkel rød karrisaus.
- Legg på torsk eller laks skåret i passende biter, og stek det i ovnen i ca. 20 minutter.
Raita
- Riv agurken på rivjern.
- Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Enkel rød karrisaus
- Finhakk løk hvitløk og ingefær og fres det i litt olje i pannen.
- Ha i karripaste og tomatpuré og stek det videre.
- Ha i kokosmelk og yoghurt og la det koke i noen minutter, smak til med salt og pepper.
- Ønsker du en tynnere saus, spe med litt vann.
Servering
- Ha over grovhakket koriander og en skvis lime. Server med nanbrød, raita og kokt ris.