Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer-Hensley
30-40 min

Enkel fiskesuppe

I en travel hverdag kan det være kjekt med enkle løsningen. Prøv denne oppskriften på fiskesuppe, den tar ca. en halvtime å lage! 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i små biter.
  • Skrell potet og sellerirot, og skjær i små terninger.
  • Finhakk løk og skjær gulrot i tynne strimler.
  • Ha olivenolje i en kasserolle og surr potet, sellerirot og løk i 2-3 minutter.
  • Smuldre fiskebuljong over grønnsakene, tilsett vann og la det småkoke i 10-15 minutter.
  • Ha i gulrot, gi det et nytt oppkok og tilsett fisketerningene. La det trekke i 3-4 minutter.
  • Tilsett matfløte, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Spe på med vann dersom du syns suppen er for tykk.

Server suppen med gressløk drysset over og grovt brød ved siden av.