Gå til hovedinnhold
Foto: Godfisk
20 min

Fiskekaker i pita med rødkålslaw

Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne kjappe, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt. Emilie Voe Nereng er fan av denne oppskriften som tar henne under 5 minutter å lage!

Ingredienser

Fremgangsmåte

Rødkålslaw

  • Rasp gulrot og skjær rødkål og eple i fine strimler.
  • Rør sammen yoghurt, majones og saften av sitronen, smak til med salt og pepper
  • Vend inn grønnsakene i yoghurtblandingen.

Servering

  • Skjær agurken i lange strimler, bruk gjerne en ostehøvel.
  • Stek fiskekakene noen minutter på hver side, eller lag dine egne.
  • Varm pitabrødet i ovn eller på panne og del de i to, fyll med rødkålslaw, agurk og fiskekaker.