Stekt torsk med tomatsalat

Stekt torsk med tomatsalat

Raskere enn dette blir det ikke! Stekt torsk med en smakfull tomatsalat vil ikke bare spare deg tid på kjøkkenet men også gi deg en smakfull middag. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,80000057142857

Ingredienser

Antall porsjoner

Tomatsalat

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær torskefileten i serveringsstykker.

  • Stek torsken på middels varme i olje i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør på slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper.

Tomatsalat

  • Skjær løk i tynne strimler, del cherrytomatene i to og finhakk hvitløk.

  • Ha løk, cherrytomater, hvitløk og olivenolje i en kasserolle og kok på middels varme.

  • Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  • Strimle hjertesalaten og vend sammen med tomaten.

Server torsken med tomatsalaten, frisk basilikum og poteter.

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.