Vi har mange tradisjoner med fisk og sjømat knyttet til ulike sesonger på året. En ting er sikkert - det å spise fisk året rundt er både sundt og godt!
Savner du sommer, sol og reker? Da kan du trøste deg med at rekene også er veldig gode om vinteren. Her har vi plukket ut to spennende rekeretter som du kan servere vennene dine mens dere drømmer om sommer. Under oppskriftene kan du også lese mer om hvorfor du ikke må kaste rekeskallet.
Når februar kommer er det endelig skreisesong igjen! Skrei er en av de beste råvarene havet kan by på og passer til en hel verden av smaker og oppskrifter.
Sild er en tradisjon for mange i julen, og har vært en kjærkommen gjest på julebordet for generasjoner av nordmenn.
Vi har samlet noen av våre aller beste oppskrifter med røkt laks og ørret som du kan servere neste gang du får gjester, eller hvis du bare vil ha litt ekstra kos. Perfekt som enkeltstående forretter eller som en del av tapasbordet.
Lise Finckenhagen elsker lutefisk og gir oss sine beste tilberedningstips. Nøkkelen ligger i saltingen og dampingen.