Grillet breiflabb i marinade

Grillet breiflabb i marinade

Breiflabb er en fast fisk som passer bra på grillen. Med grønnsaksspyd og mangosalsa har du sommerens diggeste grillmat, som ikke bare er godt men også utrolig sunt!

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4,04545

Ingredienser

Antall porsjoner

Marinade

Grønnsaksspyd

Mangosalsa

Framgangsmåte

  • Skjær breiflabb i serveringsstykker.

  • Finhakk hvitløk og urtene til marinaden og bland dem med saft av sitron, olivenolje, salt og pepper.

  • Legg breiflabbstykkene i marinaden i ca. 30 minutter.

  • Ta fisken opp av marinaden og tørk den godt. Pensle med litt olje og legg den på god varm grill.

Grønnsaksspyd

  • Skrell løk og gi dem et oppkok i vann. 

  • Træ løk og cherrytomater vekselvis på spyd, pensle med olje og dryss over litt salt og pepper.

  • Grill spydene rett på varm grill, snu dem ofte.

Mangosalsa

  • Finhakk ingrediensene til salsa og bland dem med saften av lime.

  • La salsaen trekke ca. 2 timer i kjøleskap slik at smakene får blande seg godt.

Server grillet breiflabb med grønnsaksspyd og mangosalsa.

Bra mat for kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Dette er mat full av næring, som er lett og frisk. Oppskriften inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.