Grillet breiflabb i marinade
Breiflabb er en fast fisk som passer bra på grillen. Med grønnsaksspyd og mangosalsa har du sommerens diggeste grillmat, som ikke bare er godt men også utrolig sunt!
Fremgangsmåte
-
Skjær breiflabb i serveringsstykker.
-
Finhakk hvitløk og urtene til marinaden og bland dem med saft av sitron, olivenolje, salt og pepper.
-
Legg breiflabbstykkene i marinaden i ca. 30 minutter.
-
Ta fisken opp av marinaden og tørk den godt. Pensle med litt olje og legg den på god varm grill.
Grønnsaksspyd
-
Skrell løk og gi dem et oppkok i vann.
-
Træ løk og cherrytomater vekselvis på spyd, pensle med olje og dryss over litt salt og pepper.
-
Grill spydene rett på varm grill, snu dem ofte.
Mangosalsa
-
Finhakk ingrediensene til salsa og bland dem med saften av lime.
-
La salsaen trekke ca. 2 timer i kjøleskap slik at smakene får blande seg godt.
Server grillet breiflabb med grønnsaksspyd og mangosalsa.