Ovnsbakt breiflabb
Breiflabb kan du marinere og steke i stekeovnen. Dette er en rett som er enkelt å tilberede når du skal invitere venner på besøk.
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær fisken i serveringsstykker.
Finhakk hvitløk, estragon, gressløk og persille, og press saften av sitron.
Rør sammen ingrediensene til marinaden, og la fisken ligge i marinaden i ca. 30 minutter.
Skjær squash, sjampinjong og paprika i biter, og legg dem i en smurt ildfast form.
Legg den marinerte fisken over og fordel marinaden over grønnsakene og fisken.
Stek formen i stekeovnen i ca. 20 minutter.
Potetmos
Skrell potet, skjær i terninger, og kok møre i usaltet vann.
Mos potetene, og rør inn smør og melk til passe konsistens.
Smak til med salt og pepper.
Server ovnsbakt breiflabb med potetmos. Pynt gjerne med litt gressløk drysset over.