Spyd med breiflabb og grønnsaker

Spyd med breiflabb og grønnsaker

Tapas er kanskje mest kjent som små munnfuller, men kan også serveres som små retter. Et spyd med fisk og grønnsaker er et godt alternativ til en slik rett.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering

Ingredienser

Antall porsjoner

Marinade

Raita

Framgangsmåte

  • Kok potetene så de er nesten møre.

  • Skjær fisk, potet, squash og paprika i like store biter.

Marinade

  • Finhakk hvitløk, chili og koriander, og bland sammen ingrediensene til marinaden.

  • Legg fisk, potet og grønnsaker i marinaden og la ligge i et par timer.

  • Træ fisk, potet og grønnsaker på spyd.

  • Stek spydene i stekepanne til fisken er ferdig, ca. 2 minutter.

Raita

  • Del agurk på langs og skrap ut kjernene.

  • Riv den grovt og la den renne litt av seg.

  • Bland agurk med matyoghurt, hakket koriander, finhakket hvitløk og spisskummen.

  • Smak til med salt og pepper.

Server spyd med raita ved siden av.

Bra mat for kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Dette er mat full av næring, som er lett og frisk. Oppskriften inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.