Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering4/5

Pasta bolognese med krabbe

Pasta bolognese er en italiensk klassiker som spises i hele verden. I denne oppskriften bruker du krabbekjøtt istedenfor kjøttdeig, som gir en god og annerledes smak.

Unngå at skjermen går i dvale
)

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Ta krabbekjøttet ut av skallet.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Grovhakk løk og hvitløk, og surr i olje i en stekepanne.
  • Tilsett tomatpuré og hvitvin, og la det koke opp.
  • Ha i grovhakkede tomater, kremfløte, fiskebuljong, salt, pepper og kajennepepper, og la sausen koke i 10 minutter.
  • Rør krabbekjøttet inn i sausen og la alt koke i noen minutter til sausen får en kremete konsistens.
  • Server pastasausen på pastaen, og dryss over persille og parmesanost.