Gå til hovedinnhold
Photo: Studio Dreyer+Hensley
20-40 min

Chili con salmon

En enkel måte å spise mer fisk på er å bytte ut kjøtt i familiens favoritt-retter med sjømat! Denne spennende varianten av chili med laks tar bare 30 minutter å lage. Digg!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Varm opp oljen i en stor gryte.
  • Hakk løk og hvitløk og stek det mykt på middels varme. Rens og finhakk chilien og ha den i.
  • Tilsett spisskummen, salt og tomatpuré, rør det godt sammen og stek blandingen i et par minutter.
  • Tilsett tomater, bønner, vann, grønnsaksbuljong og paprika kuttet i små terninger. La det småputre i ca. 8 minutter.
  • Tilsett laksen og la den trekke i 5 minutter. Server chilien toppet med hakket koriander, sammen med nacho chips og noen skjeer lettrømme.

Denne oppskriften er utviklet av Fiskesprell og kvalitetssikret av Helsedirektoratet. Se flere oppskrifter fra Fiskesprell og les mer om Fiskesprell her.