Laks i folie med grønnsaker

En enkel måte å tilberede laks på er alt i en pakke. Den kan stekes i stekeovn eller tas med ut og legges på grillen. Er du glad i å dra på tur, kan den også stekes på bål. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,46007999999998

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær laksefileten i porsjonsstykker. 

  • Skrell og skjær potetene i løvtynne skiver.

  • Finhakk hvitløk, skjær vårløk i tynne ringer, paprika i strimler og tomat i skiver.

  • Smør litt crème fraîche på foliearkene og legg på potetskiver, hvitløk, vårløk, paprika og tomat. 

  • Legg en laksefilet i hver pakke, dryss på salt og pepper og fordel resten av crème fraîchen over.

  • Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på et stekebrett.

  • Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca. 15 minutter.

Server med det tilbehøret du ønsker.

Tips: Pakkene kan også varmes på grillen.