Laksetaco
Taco er blitt en fredagstradisjon for mange, men hva med litt variasjon? Prøv laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!
Fremgangsmåte
- Skjær laksen i terninger.
- Rens og finhakk løk.
- Stek lakseterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg laksen til side.
- Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet.
- Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.
- Legg laksen tilbake i stekepannen, legg på lokk og la laksen bli varm.
- Varm wraps rett før servering, slik det står på pakken.
Tilbehør
- Vask og rens isbergsalat, løk og paprika, og skjær dem i tynne strimler.
- Vask og skjær agurk og tomat i biter.
- Kutt avokado i terninger.
- Grovhakk korianderen.
- Lag din egen syltet rødløk eller kjøp ferdig fra butikk.
- Legg salat, grønnsaker og ost på fat eller i skåler til servering.
- Fyll tacolefsene med grønnsaker, ost og laks, og server med rømme og tacosaus.
Tips: Du kan variere ved å bruke tacoskjell eller tacotubs. Har du noen favorittgrønnsaker du bruker i taco, så server gjerne disse også til laksetacoen.