Gå til hovedinnhold
Photo: Studio Dreyer+Hensley
20 min

Laksetaco

Taco er blitt en fredagstradisjon for mange, men hva med litt variasjon? Prøv laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i terninger.
  • Rens og finhakk løk.
  • Stek lakseterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg laksen til side.
  • Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet.
  • Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.
  • Legg laksen tilbake i stekepannen, legg på lokk og la laksen bli varm.
  • Varm tacoskjell, wraps eller tacotubs i stekeovnen rett før servering, slik det står på pakken.

Tilbehør

  • Vask og rens isbergsalat, løk og paprika, og skjær dem i tynne strimler.
  • Vask og skjær agurk og tomat i biter.
  • Legg salat, grønnsaker og ost på fat eller i skåler til servering.
  • Fyll tacolefsene med grønnsaker, ost og laks, og server med rømme og tacosaus.

Tips: Du kan variere ved å bruke tacoskjell eller tacotubs. Har du noen favorittgrønnsaker du bruker i taco, så server gjerne disse også til laksetacoen.