Grove pitabrød med laks

Grove pitabrød med laks

Bruk rester fra gårdagens laksemiddag til matpakken. Grove pitabrød med laks, salat og kremost er enkelt, sunt og godt. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Flak laksen i mindre biter. 

  • Varm pitabrød etter anvisning på pakken.

  • Skjær agurk og tomat i skiver.

  • Smør pitabrødene med kremost, og ha i laks, agurk, tomat og salat.

Tips: Hvis du ikke har ferdigstekt laks så kan du steke laksen i stekeovnen på 180 °C, i 12 minutter. 

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.