Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Couscoussalat med reker og fetaost

Denne oppskriften med reker og fetaost er en ny og spennende måte å tilberede reker på. Imponer venner og kjente med couscoussalat til forrett eller til koldtbord.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Ha vann og smør i en kasserolle, og kok opp.
  • Rør inn couscous, legg på lokk og ta vekk fra varmen.
  • La stå i ca. 5 minutter.
  • Rør couscous luftig med en gaffel og avkjøl.
  • Del tomat i to og fjern kjernene.
  • Skjær tomatkjøttet og paprika i terninger.
  • Bland sammen reker, couscous, grønnsaker og fetaost.

Dressing

  • Riv skallet av sitron og finhakk hvitløk.
  • Pisk sammen olivenolje, eplecidereddik, sitronskall, hvitløk og krydder.
  • Smak til med salt og vend dressingen inn i salaten.
  • Server med hakket koriander drysset over.