Foto: Synøve Dreyer
Couscoussalat med reker og fetaost
Denne oppskriften med reker og fetaost er en ny og spennende måte å tilberede reker på. Imponer venner og kjente med couscoussalat til forrett eller til koldtbord.
Fremgangsmåte
- Ha vann og smør i en kasserolle, og kok opp.
- Rør inn couscous, legg på lokk og ta vekk fra varmen.
- La stå i ca. 5 minutter.
- Rør couscous luftig med en gaffel og avkjøl.
- Del tomat i to og fjern kjernene.
- Skjær tomatkjøttet og paprika i terninger.
- Bland sammen reker, couscous, grønnsaker og fetaost.
Dressing
- Riv skallet av sitron og finhakk hvitløk.
- Pisk sammen olivenolje, eplecidereddik, sitronskall, hvitløk og krydder.
- Smak til med salt og vend dressingen inn i salaten.
- Server med hakket koriander drysset over.