Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Pasta med reker og crème fraîche

Pasta er alltid en slager og passer godt til reker. I denne oppskriften er det sausen som er hemmeligheten. Parmesan og basilikum gir retten en smak av Italia.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Sil av vannet og vend i olivenolje.
  • Skjær løk, stangselleri, gulrot og hvitløk i små terninger.
  • Stek grønnsakene myke i olivenolje.
  • Tilsett hvetemel, tomatpuré og laurbærblad.
  • La det surre i noen minutter, og tilsett deretter fiskekraft.
  • La det småkoke i 2-3 minutter.
  • Rør inn crème fraîche og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
  • Tilsett reker og pasta rett før servering.
  • Server med revet parmesan og basilikum drysset over.