Pasta med skalldyr og chilidressing

Pasta med skalldyr og chilidressing

Pasta passer til alt, så hvorfor ikke prøve pasta med skalldyr? I denne oppskriften har du reker, sjøkreps og blåskjell i pastaen sammen med chilidressing.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,45454545454545

Ingredienser

Antall porsjoner

Marinade

Dressing

Serveres med

Framgangsmåte

  • Rens reker og sjøkreps.

  • Finhakk hvitløk, rør sammen ingrediensene til marinaden og hell den over rekene og sjøkrepsen. La de trekke i marinaden i 30 minutter. 

  • Kok pasta etter anvisningen på pakken. Sil kokevannet fra.

  • Press saften av lime, finhakk chili og koriander, og bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak den til.

  • Stek reker og sjøkreps med marinaden i varm stekepanne i 1 minutt, så de blir varme. Bland med pastaen og vend inn dressingen.

  • Damp blåskjell i eplejuice og finhakket hvitløk til de åpner seg. Ha de i pastaen.

Ha pasta på varme tallerkener og server med limebåter, koriander og brød.