Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Indisk dal med sei

Prøv den indiske linsegryten, dal, her med sei og fullkornscouscous. En sunn og god rett som garantert vil bli en ny favoritt!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær sei i terninger.
  • Finhakk løk og chili, del cherrytomater i to, og press saften fra sitron.
  • Varm rapsolje i en kasserolle, og fres løk og chili til løken er gylden.
  • Ha i cherrytomatene og la det surre et par minutter.
  • Tilsett garam masala, gurkemeie og spisskummen, og bland det godt sammen.
  • Ha i hermetiserte tomater, kokosmelk og linser, og la det koke under lokk i 5 minutter.
  • Tilsett seiterningene og la dem trekke under lokk i 3 minutter.
  • Smak til med sitronsaft og salt.
  • Server indisk dal med fullkornscouscous og koriander.

Tips: Her kan du godt bruke annen fisk, som torsk eller brosme.