Foto: Synøve Dreyer
Indisk dal med sei
Prøv den indiske linsegryten, dal, her med sei og fullkornscouscous. En sunn og god rett som garantert vil bli en ny favoritt!
Fremgangsmåte
- Skjær sei i terninger.
- Finhakk løk og chili, del cherrytomater i to, og press saften fra sitron.
- Varm rapsolje i en kasserolle, og fres løk og chili til løken er gylden.
- Ha i cherrytomatene og la det surre et par minutter.
- Tilsett garam masala, gurkemeie og spisskummen, og bland det godt sammen.
- Ha i hermetiserte tomater, kokosmelk og linser, og la det koke under lokk i 5 minutter.
- Tilsett seiterningene og la dem trekke under lokk i 3 minutter.
- Smak til med sitronsaft og salt.
- Server indisk dal med fullkornscouscous og koriander.
Tips: Her kan du godt bruke annen fisk, som torsk eller brosme.