Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer+Hensley
50-60 min

Sei med kremet gresskarpuré

Sei med kremet gresskarpuré er en deilig og enkel rett å lage til middag for venner og familie!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kutt gresskar, potet, gulrot og purre i små biter.
  • Ha olivenolje og de opphakkede grønnsakene i en gryte.
  • Når grønnsakene har fått litt varme, tilsett vannet og kok til bitene er møre.
  • Hell av vannet og mos grønnsakene til en tykk krem og tilsett kremosten.
  • Smak til med salt og pepper og sett til sides.
  • Ha litt salt og pepper på seifiletene. Om du ønsker, kan du kutte fisken i porsjonsstykker. Tilbered seifiletene på grill eller i en stekepanne.
  • Ha gresskarpuréen i bunn av tallerken eller serveringsfat. Plasser de ferdige seifiletene på toppen og dekorere med hakket gressløk og en litt nykvernet pepper. 

Tips: Ønsker du tips til hvordan steke perfekt hvitfisk på 1-2-3? Ta en titt på vår sjømatskole.