Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
30-40 min

Indisk dal med torsk

Prøv den indiske linsegryten, dal, her med torsk og fullkornscouscous. En sunn og god rett som garantert vil bli en ny favoritt!

Vis ingredienser

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsk i terninger.

  • Finhakk løk og chili, del cherrytomater i to, og press saften fra sitron.

  • Varm rapsolje i en kasserolle, og fres løk og chili til løken er gylden.

  • Ha i cherrytomatene og la det surre et par minutter.

  • Tilsett garam masala, gurkemeie og spisskummen, og bland det godt sammen.

  • Ha i hermetiserte tomater, kokosmelk og linser, og la det koke under lokk i 5 minutter.

  • Tilsett torsketerningene og la dem trekke under lokk i 3 minutter.

  • Smak til med sitronsaft og salt.

Server indisk dal med fullkornscouscous og koriander.