Indisk dal med torsk

Indisk dal med torsk

Prøv den indiske linsegryten, dal, her med torsk og fullkornscouscous. En sunn og god rett som garantert vil bli en ny favoritt!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,9032223655914

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i terninger.

  • Finhakk løk og chili, del cherrytomater i to, og press saften fra sitron.

  • Varm rapsolje i en kasserolle, og fres løk og chili til løken er gylden.

  • Ha i cherrytomatene og la det surre et par minutter.

  • Tilsett garam masala, gurkemeie og spisskummen, og bland det godt sammen.

  • Ha i hermetiserte tomater, kokosmelk og linser, og la det koke under lokk i 5 minutter.

  • Tilsett torsketerningene og la dem trekke under lokk i 3 minutter.

  • Smak til med sitronsaft og salt.

Server indisk dal med fullkornscouscous og koriander. 

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.