Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
30-40 min

Indisk dal med torsk

Prøv den indiske linsegryten, dal, her med torsk og fullkornscouscous. En sunn og god rett som garantert vil bli en ny favoritt!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsk i terninger.

  • Finhakk løk og chili, del cherrytomater i to, og press saften fra sitron.

  • Varm rapsolje i en kasserolle, og fres løk og chili til løken er gylden.

  • Ha i cherrytomatene og la det surre et par minutter.

  • Tilsett garam masala, gurkemeie og spisskummen, og bland det godt sammen.

  • Ha i hermetiserte tomater, kokosmelk og linser, og la det koke under lokk i 5 minutter.

  • Tilsett torsketerningene og la dem trekke under lokk i 3 minutter.

  • Smak til med sitronsaft og salt.

Server indisk dal med fullkornscouscous og koriander.