Gå til hovedinnhold
Stekt sei med lun vintersalat
30-40 min

Stekt sei med lun vintersalat

Sei er kjent for å passe sammen med mange smaker. Denne oppskriften kombineres stekt sei med en lun vintersalat med appelsin og granateple. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Stek serveringsstykker av seien i varm stekepanne med litt flytende margarin.
  • Kok bulgur etter anvisning på pakken.
  • Skrell gulerøtter og kutt i terninger, skrell appelsiner og skjær i tynne skiver.
  • Hakk opp mandler, rødløk og urter. Bland alt sammen med bulguren og ha over i en serveringsbolle.
  • Smak til med sitron og blant inn granateplekjerner. Krydre med salt og pepper.

Tips: Bland gjerne inn en neve finhakket frisk mynte.

Denne oppskriften er utviklet av Fiskesprell og kvalitetssikret av Helsedirektoratet. Se flere oppskrifter fra Fiskesprell og les mer om Fiskesprell her.