Skattkiste
Dette er en oppskrift som kan tilberedes både i stekeovnen, på grill eller på bål. Alle kan lage sin pakke selv, så de får den akkurat slik de vil.
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.
Vask og rens gulrot, brokkoli og sukkererter, og skjær dem i tynne skiver eller tynne strimler.
Del cherrytomatene i to.
Pensle aluminiumsfolie med olje.
Legg et utvalg av grønnsaker på folien.
Legg fisketerninger over grønnsakene og dryss på salt og pepper.
Brett sammen folien og legg pakkene på et stekebrett.
Stek pakkene midt i stekeovnen i 8-10 minutter.
Åpne og sjekk at fisken er klar.
Ha gjerne litt rømme eller ferdig saus og noen dråper presset sitron oppi folien før steking eller ved servering.
Tips: Denne retten kan også brukes som turmat og stekes på grill eller bål.