Chilisild

Chilisild

Sild kan man lage med de smakene man liker, så om chili er en av dine favoritter passer kanskje denne for deg? I tillegg er den enkel å lage da den tar utgangspunkt påleggssild på glass.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,63636

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær rødløk og chili i tynne ringer.

  • Hell laken fra silden i en bolle og bland med tomatpuré, chilisaus, vann og pepper.

  • Legg sild, rødløk og chili lagvis i et glass eller krukke.

  • Hell over laken og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.

Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte kryddersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake.