Sennepssild

Sennepssild

Sennepssild, tomatsild og sursild er de klassiske silderettene, og her gir deg oppskriften på hvordan du lager sennepssild fra grunnen av.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,28205

Ingredienser

Antall porsjoner

Sennepssaus

Framgangsmåte

  • Smak på sildefiletene og legg dem i vann eller melk et par timer dersom de er for salte. 

  • Skjær kryddersildfiletene i biter og løk i tynne skiver.

  • Bland majones med sennep, dill, eddik og sukker. 

  • Smak til med pepper, ev. sukker og eddik. 

  • Legg sild og løk lagvis i et glass eller krukke.

  • Hell sennepssausen over og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.