Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer Hensley
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering1/5

Fiskeburger med råkostsalat

Ønsker du litt variasjon på den tradisjonelle burgeren? Fiskeburger er perfekt på grillen enten du er hjemme eller på tur. Lag ferdig tilbehøret i bokser og ta med deg så får du et godt, sunt og smaksrikt måltid uansett hvor du er. Matprofil Emilie Voe Nereng er opptatt i å få i seg nok fisk hver uke, og dette er en kjapp hverdagsfavoritt!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen eddik, sukker, soyasaus og sesamolje.
  • Kutt grønnsakene i tynne strimler og bland dem inn i syltelaken. La den stå og trekke litt.
  • Varm fiskeburgerne på grillen, i stekepanne eller i stekeovn.
  • Rist burgerbrødene lett på grillen, eller i en tørr panne.
  • Smør chilimajones på bunn og hatt, og monter burger med salatblader, burger og syltede grønnsaker.

Serveringstips: Det smaker ekstra godt med litt hoisinsaus som dressing