Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer+Hensley
20 min

Fiskekakewraps

Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne enkle, digge retten med fiskekakewraps, enten til lunsj eller middag. Matprofil Emilie Voe Nereng valgte denne ut som en av sine favoritter når hun skulle sjekke ut oppskrifter med fiskekaker og tilbehør.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Vask grønnsakene og varm lefser etter anvisning på pakken.
  • Riv gulrot i en skål og klem over sitron slik at den holder seg frisk.
  • Grovhakk salaten, del cherrytomater i fire og paprika i skiver.
  • Del fiskekakene i skiver, stek skivene i en stekepanne til de blir gjennomvarme. Fiskekakene kan eventuelt varmes i stekeovn i 10 minutter på 200 grader. Anrett på serveringsfat.
  • Finhakk urtene og bland sammen dressingen. Ha dressingen i en serveringsbolle.
  • Fordel salat, grønnsaker og fiskekaker i lefsene, og avslutt med dressing på toppen.

Denne oppskriften er utviklet av Fiskesprell og kvalitetssikret av Helsedirektoratet. Se flere oppskrifter fra Fiskesprell og les mer om Fiskesprell her.