Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer+Hensley
20-30 min

Fiskekakewraps

Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne enkle, digge retten med fiskekakewraps, enten til lunsj eller middag. 

Vis ingredienser

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Vask grønnsakene og varm lefser etter anvisning på pakken.
  • Riv gulrot i en skål og klem over sitron slik at den holder seg frisk.
  • Grovhakk salaten, del cherrytomater i fire og paprika i skiver.
  • Del fiskekakene i skiver, stek skivene i en stekepanne til de blir gjennomvarme. Fiskekakene kan eventuelt varmes i stekeovn i 10 minutter på 200 grader. Anrett på serveringsfat.
  • Finhakk urtene og bland sammen dressingen. Ha dressingen i en serveringsbolle.
  • Fordel salat, grønnsaker og fiskekaker i lefsene, og avslutt med dressing på toppen.

Denne oppskriften er utviklet av Fiskesprell og kvalitetssikret av Helsedirektoratet. Se flere oppskrifter fra Fiskesprell og les mer om Fiskesprell her.