Ovnsbakt torsk med grønnsaker

Torsk og grønnsaker bakt i samme form i stekeovnen er en god og enkel måte å lage middag på. Du kan bruke det tilbehøret du ønsker, i denne oppskriften foreslår vi potetmos.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,49219046875

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Skjær squash og rødløk i skiver, og ha i en ildfast form sammen med hele cherrytomater.

  • Ha over olivenolje, salt og pepper og bak i stekeovnen i ca. 6 minutter.

  • Ta ut formen, ha i torskestykkene, dryss over salt og bak videre i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Legg oliven og basilikum i formen, og server med potetmos.

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.