Wok med torsk og reker
Wok er enkelt, sunt og godt. I denne oppskriften har vi kombinert søt og vanlig soyasaus for å sette en ekstra smak på woken.
Fremgangsmåte
- Skjær torsken i terninger.
- Finhakk hvitløk og chili, og riv ingefær.
- Skjær sukkererter i strimler, vårløk og paprika i ringer, og sjampinjong i skiver.
- Fres hvitløk, chili og ingefær i rapsolje.
- Tilsett sukkererter, vårløk, paprika og sjampinjong, og fres under omrøring i 2-3 minutter.
- Bland fiskebuljong, maisennamel, soyasaus og kecap manis godt sammen, og hell over grønnsakerne.
- Kok opp og tilsett torsk, og la det trekke til torsken er ferdig, ca. 5 min. Pass på å ikke røre for mye, da vil fisken gå i oppløsning.
- Ha i reker rett før servering.
- Server woken med nudler eller fullkornstagliatelle. Hvis du foretrekker ris, kan du servere det i steden for som tilbehør.