Wok med torsk og reker

Wok med torsk og reker

Wok er enkelt, sunt og godt. I denne oppskriften har vi kombinert søt og vanlig soyasaus for å sette en ekstra smak på woken. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,12903

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i strimler på ca. 2x7 cm.

  • Finhakk hvitløk og chili, og riv ingefær. 

  • Skjær sukkererter i strimler, vårløk og paprika i ringer, og sjampinjong i skiver.

  • Fres hvitløk, chili og ingefær i rapsolje.

  • Tilsett sukkererter, vårløk, paprika og sjampinjong, og fres under omrøring i 2-3 minutter.

  • Bland fiskebuljong, maisennamel, soyasaus og kecap manis godt sammen, og hell over grønnsakerne.

  • Kok opp og tilsett torsk, og la det trekke til torsken er ferdig.

  • Ha i reker rett før servering.

Server woken med kokt fullkornspasta.

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.