Sandwich med grillet laks

Grillet laks trenger ikke ha komplisert tilbehør for å smake godt. Dette er en enkel oppskrift hvor laksen er servert i en sandwich med friske grønnsaker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 5

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær laksefileten i porsjonsstykker og dryss over litt salt og pepper.

  • Brett grillfolie dobbelt, pensle med olje og legg på laksestykkene.

  • Stek laksen på varm grill i ca. 3 minutter, snu den og stek den i 2 minutter på den andre siden.

  • Legg brødskivene på grillen og grill dem et par minutter på hver side.

  • Skjær tomat i skiver og finhakk sjalottløk.

  • Legg salatblad, tomatskiver og sjalottløk på halvparten av brødskivene.

  • Legg et stykke laks på hver brødskive med salat og legg en brødskive over.

Del hver sandwich i to på skrå og server. Fest gjerne en cherrytomat på toppen av hver sandwich med en cocktailpinne.