Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Avokado- og rekesalat

Avokado og reker passer godt sammen i salat. Ønsker du å gjøre en liten vri på den klassiske kombinasjonen er denne oppskriften med appelsin et spennende alternativ.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet.

  • Skjær avokadokjøttet i terninger, og selleri og agurk i skiver.

  • Skrell appelsin og skjær appelsinkjøttet i terninger.

  • Riv salaten og bland sammen med reker, avokado, stangselleri, agurk og appelsin.

  • Vend salaten i olivenolje, og smak til med salt og pepper.

Dressing

  • Bland sammen lettrømme, hakket dill og sitronsaft. 

  • Smak til med pepperrot.

Server salaten med dressingen og brød ved siden av.

Tips: Om du ikke finner pepperrot på tube, kan du bruke revet pepperrot.