Quesedilla med reker
Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker. Perfekt som kjapp middag, fredagskos eller på tapasbordet!
Fremgangsmåte
- Finhakk løk, hvitløk og chili, og skjær paprika i terninger.
- Fres løk og hvitløk i rapsolje til løken er blank, og la det avkjøle.
- Tilsett chili og paprika, og smak til med salt.
- Bland inn rekene, og fordel fyllet over halve tortillawrapsene.
- Dryss revet ost over og brett den andre halvdelen over.
- Stek quesedillaen på begge sider i rapsolje i en stekepanne til osten smelter og tortillawrapsen har fått en brunlig farge.
- Server quesedilla med salat, avokado, limebåter og koriander.
Tips: Server gjerne med en salsa og en hjemmelaget guacamole. Du kan også bruke fryste, ferdigpillede reker i denne oppskriften.