Fiskekaker med potetsalat
Man får kjøpt gode fiskekaker som passer godt til en kjapp middag. Her er en oppskrift der du lager potetsalaten selv, men den kan også kjøpes i butikk. Enkel og god hverdagsmiddag med et tilbehør som passer perfekt! Emilie Voe Nereng digger denne oppskriften, og brukte poteter fra dagen før for at det skulle gå skikkelig kjapt å lage denne middagen.
Fremgangsmåte
- Kok poteter møre i usaltet vann, hell av kokevannet, avkjøl og skrell.
- Skjær potet i terninger, purre i tynne ringer, paprika i terninger og finhakk persille.
- Ha potet, purre, paprika og persille i en bolle.
- Bland sammen lettrømme, majones, sennep og lake fra sylteagurk til en dressing.
- Hell dressingen over grønnsakene og bland godt sammen.
- Stek fiskekakene i smør i stekepanne til de er gylne og gjennomvarme.
- Server fiskekakene med potetsalat, sitron og en frisk salat ved siden av. Pynt gjerne med litt gressløk hvis du har.