Grove seikaker med kålsalat

Grove seikaker med kålsalat

Seikaker i burgerbrød med kålsalat er noe som vil falle i smak hos hele familien. Seikakene kan dere variere med å bruke forskjellige krydder i farsen.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,46667133333333

Ingredienser

Antall porsjoner

Kålsalat

Serveres med

Framgangsmåte

  • Del fiskefileten i biter og ha den i foodprosessoren.

  • Tilsett salt og kjør maskinen til deigen er jevn og seig – det tar bare noen sekunder.

  • Tilsett iskald melk i en jevn strøm mens maskinen går.

  • Ha i potetmel og pepper, og eventuelt annet krydder.

  • Form en liten prøvekake, stek den og smak om den er passelig krydret.

  • Form store flate kaker og stek dem i flytende margarin, ca. 2-3 minutter på hver side.

Kålsalat

  • Vask, rens og riv hodekål og gulrot.

  • Rør sammen en dressing av lettrømme, sukker, sitronsaft og smak til med litt kajennepepper.

  • Bland dressingen godt sammen med revet kål og gulrot.

Tilbehør

  • Varm burgerbrød etter anvisning på pakken.

  • Vask, rens og skjær paprika i tynne strimler.

  • Vask og rens ruccolasalaten.

Server seiburgere i burgerbrød med kålsalat, paprika og ruccolasalat.