Panert sei med tre sorter løk

Panert sei med tre sorter løk

Denne oppskriften er en ny vri på den tradisjonelle seibiffen med stekt løk. Den panerte seien serveres med ulike løksorter, sjy, potet og brokkoli. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,25

Ingredienser

Antall porsjoner

Løkblanding

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær seifileten i porsjonsstykker.

  • Bland hvetemel, salt og pepper, og vend seistykkene i blandingen.

  • Stek fisken på middels varme i olivenolje, til den er så vidt gjennomstekt, ca. 4 minutter på hver side.

 Løkblanding

  • Skjær rødløk i båter, sjalottløk i ringer, og vårløk i biter på ca. 3 cm.

  • Brun løken i smør, hell over fiskebuljong blandet ut med vann, og la det surre til løken er mør.

  • Smak til sjyen med salt og pepper.

Server seien med løkblandingen, sjy, kokte poteter og brokkoli.

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.