Foto: Godfisk
Sei i curry med grønnsaksris
Hvit fisk passer godt i curry, og du kan selv velge om du vil bruke sei, torsk eller hyse. I denne oppskriften har vi laget curryen av en grønn curry paste.
Fremgangsmåte
- Skjær sei i terninger.
- Grovhakk løk og finhakk hvitløk.
- Varm olivenolje i en stekepanne og fres løk, hvitløk, kokos, spisskummen og curry paste i 1-2 minutter.
- Hell på vann og kremfløte, kok opp og la curryen trekke i ca. 5 minutter.
- Smak til med salt.
- Ha i seien og la den trekke til den er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
Ris
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Skjær paprika i små terninger.
- Rør inn paprika, erter og mais de siste 4-5 minuttene av koketiden.
- Server curry toppet med finhakket koriander og grønnsaksris ved siden av.
Tips: Dersom du ønsker en sterkere eller mildere curry kan dette justeres med mer eller mindre curry paste.