Sei i curry med grønnsaksris
Hvit fisk passer godt i curry, og du kan selv velge om du vil bruke sei, torsk eller hyse. I denne oppskriften har vi laget curryen av en grønn curry paste.
Fremgangsmåte
Skjær sei i terninger.
Grovhakk løk og finhakk hvitløk.
Varm olivenolje i en stekepanne og fres løk, hvitløk, kokos, spisskummen og curry paste i 1-2 minutter.
Hell på vann og kremfløte, kok opp og la curryen trekke i ca. 5 minutter.
Smak til med salt.
Ha i seien og la den trekke til den er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
Ris
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær paprika i små terninger.
Rør inn paprika, erter og mais de siste 4-5 minuttene av koketiden.
Server curry toppet med finhakket koriander og grønnsaksris ved siden av.
Tips: Dersom du ønsker en sterkere eller mildere curry kan dette justeres med mer eller mindre curry paste.