Sei med kremet gresskarpuré
Sei med kremet gresskarpuré er en deilig og enkel rett å lage til middag for venner og familie!
Fremgangsmåte
- Kutt gresskar, potet, gulrot og purre i små biter.
- Ha olivenolje og de opphakkede grønnsakene i en gryte.
- Når grønnsakene har fått litt varme, tilsett vannet og kok til bitene er møre.
- Hell av vannet og mos grønnsakene til en tykk krem og tilsett kremosten.
- Smak til med salt og pepper og sett til sides.
- Ha litt salt og pepper på seifiletene. Om du ønsker, kan du kutte fisken i porsjonsstykker. Tilbered seifiletene på grill eller i en stekepanne.
- Ha gresskarpuréen i bunn av tallerken eller serveringsfat. Plasser de ferdige seifiletene på toppen og dekorere med hakket gressløk og en litt nykvernet pepper.
Tips: Ønsker du tips til hvordan steke perfekt hvitfisk på 1-2-3? Ta en titt på vår sjømatskole.