Torsk med pasta limone
Stekt torsk er perfekt å toppe en enkel pastarett med. Du kan bruke torsk i store biter eller i terninger, pannesteke dem og legge på toppen av pastaen, eller vende dem inn i pasten hvis det er ønskelig. God og enkel middag til hverdags og fest.
Fremgangsmåte
- Kok pasta etter pakningsbeskrivelsen.
- Finhakk hvitløk og surr mykt i en liten kjele.
- Hell oppi fløte og saften og det revne sitronskallet.
- Kok opp og smak til med salt og pepper. Hold varm.
- Stek torsk i varm stekepanne med smør.
- Del sukkererter på langs, og hakk persille.
- Tøm vannet av pastaen men la litt være igjen – ca ½ dl.
- Hell det resterende pastavannet i fløtesausen og rør inn.
- Ønsker du litt mer sitrussmak så har du over ekstra revet sitronskall.
- Ha pasta i dype tallerkener og topp med torskestykker, sukkererter og bladpersille.