Gå til hovedinnhold

Hverdagsmiddager

Du vil gjerne ha sunn og enkel hverdagsmat, men den trenger ikke ha hverdagslig smak. Prøv ovnsbakt fisk eller hverdagsmat med helgesmak.

Vil du lage rask hverdagsmat - med både smaken og følelsen av helg? Sjømat egner seg godt til

La deg inspirere

Du vet hvor ofte du bestemmer deg for at akkurat i dag skal du lage en spennende og sunn middag til familien - midt i uka. Det lar seg enklest gjøre med sjømat, fordi den krever lite tid på plata og raskt blir venn med nye smaker. Prøv wok med laks, så raskt å lage at du trygt kan rope på familien når du begynner å steke. Prøv tortilla med laks og du har brakt middagsbordet til Mexico.

  • Byttetriks

Tips!

Bytt til sjømat i familiens favoritt-retter. Det er en enkel og kjapp måte å spise mere fisk!

Ovnsbakt fisk

Fisk og en ildfast form er dine beste venner når du skal lage raske retter i en travel hverdag. Sammen gir de deg:

  • Middag på bordet i en fei
  • Tid til å gjøre noe annet mens middagen står i ovnen
  • En saftig og smaksrik middag

Ikke sjelden ønsker du deg et ekstra øye for å hjelpe med leksene eller en ekstra hånd til å dekke bordet – samtidig som du lager middag. Ovnsbakt fisk er det nærmeste du kommer! Prøv laks og grønnsaker i ovn, enten du har alt som står i oppskriften eller du vil bruke det du har i kjøleskapet for å lage din personlige vri. Prøv ovnsbakt torsk med pesto eller lag ovnsbakt torsk i tomatsaus, og du finner raskt ut at den milde torskesmaken fra nord egner seg godt til smaksrike ingredienser fra fjernere himmelstrøk.

Klikk her for å se flere oppskrifter med ovnsbakt sjømat!